Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Babyshower
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Nukkuva vauva-muotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Nukkuva vauva –silikonimuotti on yksi suosituimmista kakunkoristeista, eikä ihme, sillä koristeen tekeminen tällä silikonisella vauvamuotilla on todella yksinkertaista eikä vie paljon aikaa.
Muotilla valmistat yhden kolmiulotteisen (3D) nukkuvan vauvan, joka pienestä koostaan huolimatta on todella näyttävä koriste kakkuun ristiäisiin tai nimiäisiin. Se on tietenkin myös suloinen koristus vauvakutsujen eli babyshower - juhlien leivoksissa
Eikä koristeen tekeminen vie kuin muutaman minuutin.
Huomioithan, että useat koristemassat alkavat helposti sulaa kostean kakun pinnalla, joten asettele koristeet kakun päälle vasta hetkeä ennen tarjoilua.
Saattaisit myös pitää:
pupu vauva
Nukkuva vauva pupuasussa - koristemuotti
15,90€Huomioitavaa tuotteesta Nukkuva vauva-muotti


MITAT: pituus ~6,5cm, leveys ~4cm ja paksuus 2,5cm.


Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Silikonimuotin kanssa voi käyttää useita eri koristemassoja muun muassa marsipaani- ja sokerimassoja tai vaikkapa suklaata. Valmistaessasi koristeita marsipaani- tai sokerimassalla, muista jauhottaa muotti hyvin tomusokerilla tai perunajauhoilla, mikä auttaa kuivuneen koristeen irrotuksessa.
Voit myös pitää muottia pakastimessa muutamia minuutteja, jolloin koristemassa hieman jäätyy, irrottaa koristeen ja kuivattaa sen folion päällä.
Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]