Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

< muut Eläimet
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Hello Kitty-muotti
Ei varastossa, toimitusaika 3-4 viikkoa.

12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Hello Kitty-muotti on monipuolinen koristelu- ja leivontamuotti, jolla valmistat sekä lämpimiä että kylmiä koristeita ja leivonnaisia. Muotissa on yhteensä 15 Hello Kitty -hahmoa (2 erilaista), jolla on helppo valmistaa yhdellä kerralla useampi koriste/leivonnainen.
Muotin silikoni on erityisen pehmeää ja ohutta, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän esim. irrottaessasi siitä suklaakoristeen tai keksin. Muotti soveltuu erityisen hyvin suklaiden, karkkien, keksien ja muiden pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen.
KPL:


Huomioitavaa tuotteesta Hello Kitty-muotti


MITAT: pituus 21,5cm, leveys 11,5cm ja paksuus 0,6cm.

Vinkki:
Tällä muotilla voit myös tehdä pieniä ei-syötäviä lahjoja esimerkiksi lastenkutsujen vieraille. Suloiset, pienet muistot voivat olla Hello Kitty- saippuat tai vaikkapa pikkukissat muovailuvahasta, jotka voi kotona jälleen muovailla uudelleen. Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.
Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+210c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton.Pikkuleipuri suosittelee:
Lasten kutsujen pienet makeat valkosuklaa herkut valmistuvat perheen pienimmiltäkin leipureilta. Sulata 100g valkosuklaata kuumassa vesihauteessa. Ota sulaneesta suklaamassasta pieni osa erilleen, jonka voi värjätä ripauksella punaista elintarvikeväriä/pastaväriä vaaleanpunaiseksi. Pursota muottiin rusetin kohtiin ensiksi koristelukynää/pipettiä/apteekin lääkeruiskua käyttäen pieni tippa punaista suklaata, jonka jälkeen täytä muotti valkosuklaalla. Anna kovettua jääkaapissa/pakastimessa. Tarjoile upeat suklaakoristeet sellaisenaan tai leivonnaisten koristeena.
Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]