Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

< muut Eläimet
prev
  • kuva
  • kuva
next
Isot dinot- muotti
Ei varastossa, toimitusaika 3-4 viikkoa.

15,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.75€

Isot dinot -muotti on reilun kokoinen silikonivuoka, joka soveltuu parhaiten muffinien, pienten kakkujen ja sämpylöiden valmistukseen. Myös kylmät herkut kuten pienet jäätelöt, parfeet ja jäädykkeet valmistaa tällä muotilla hetkessä.
Sarjamuotissa on kolme erilaista dinosaurusta, jota kutakin on muotissa kaksi. Jos paistat muotilla hiivaa tai leivinjauhetta sisältävää taikinaa, huomioithan taikinan kohoamisen. Muotista yli paistuneiden sämpylä- dinojen ja leivonnaisten pohjaa on kuitenkin helppo siistiä veitsellä.

KPL:


Huomioitavaa tuotteesta Isot dinot- muotti


MITAT: pituus 29cm x leveys 21cm x paksuus 3,5cm (koko muotti)

Pikkuleipuri suosittelee:
Dinosämpylät ovat hauska ja terveellinen tarjottava syntymäpäiväjuhlilla, jonka vieraat voivat esimerkiksi täyttää itse valitsemillaan täytteillä.

Silikoni on materiaalina kestävä, myrkytön ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+210c). Muotin voi pestä tiskikoneessa ja se on myös mikronkestävä.
Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]