Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

< muut Eläimet
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Savanni - koristelumuotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

16,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.80€

Savanni –koristelumuotti on huikea, useita yksityiskohtia sisältävä muotti, jolla valmistat kakkuihin ja leivonnaisiin upeita yksityiskohtia. Muotti sisältää seuraavat savannin asukkaat:
Kirahvin, leijonan, apinan ja elefantin, joiden lisäksi muotissa mm. ruohoa, pilviä, puita ja seeprakuvionti.
Muotti soveltuu aivan erityisesti sokeri- ja marsipaanimassalla valmistettaville koristeille, joiden yksityiskohtia voi korostaa kunkin leipurin taitotason mukaan mm. erivärisiä massoja käyttämällä, koristelukynillä, pastavärein, elintarvikemaaleilla ja –suihkeilla.


Huomioitavaa tuotteesta Savanni - koristelumuotti


MITAT: pituus 20cm x leveys 12,5cm x paksuus 1cm

Vinkki:
Sokerimassa-, marsipaani-, vaahtokarkki- ja pikeerikoristeet on helppo tehdä etukäteen, koska ne säilyvät huoneenlämmössä, kannellisessa purkissa kuukausia. Kuivattamalla sokerikoristeet voit valmistaa myös helpompia tikuilla tökättäviä hauskoja koristeita kakkuihin tai vaikka kuppikakkujen koristeiksi.Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+230c). Muotin voi pestä tiskikoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, luontaisesti antibakteerinen sekä sillä on FDA:n ja LFGB:n sertifikaatti.
Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]