Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

Valmiit setit
Keksimuotit
Koristelumuotit
Kakkumuotit
Yksisarviset ja ponit
Legot ja supersankarit
Tähtien sota ja avaruus
Eläimet
Kukat ja perhoset
Babyshower
Leivontatarvikkeet
Jättikuppikakku-kakkumuotti

27,90€
josta SOS-lapsikylälle 1.35€

Jättikuppikakku–kakkumuotti on silikoninen muottisetti, jolla leivot sekä suolaisia että makeita leivonnaisia, kakkuja, leipiä tai vaikkapa jäädykkeitä. Ulkomuodoltaan muotti muistuttaa jättimäistä kuppikakkua eli cupcakea, mutta mielikuvituksellinen leipuri voi loihtia muotilla myös muunlaisia kakkuja esim. ampiaispesä –täytekakun.
Muotti koostuu kolmesta erillisestä osasta: päällysmuotti, väliosa ja pohjamuotti. Muotilla tehty jättimäinen kuppikakku sopii mainiosti esimerkiksi teemajuhliiin ja vastaa noin 25 pientä kuppikakkua.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+240c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä.
Lego kakkumuotti

19,90€ 10,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.50€

Lego–kakkumuotti on silikoninen muotti, jolla leivot sekä suolaisia että makeita leivonnaisia, kakkuja, leipiä tai vaikkapa jäädykkeitä. Muotti on tilavuudeltaan 0,7l ja soveltuu erityisen hyvin kakkupohjien leipomiseen. Muotti on normaalia kakkumuottia pienempi, joten jos olet tekemässä täytekakkua, suosittelemme leipomaan muotilla 2 kakkua ja kasaamaan ne vastakkain.
Huomioithan, että paistoaika on näin ollen lyhyempi. Muotin materiaali on pehmeää ja taipuisaa silikonia, joten kakut kannattaa paistaa muotti pellin päälle asetettuna ja jättää reilusti taikinalle tilaa nousta.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+210c). Muotin voi myös pestä pesukoneessa.
Yksisarvinen- kakkumuotti

19,90€ 10,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.50€

Yksisarvinen–kakkumuotti on silikoninen muotti, jolla leivot sekä suolaisia että makeita leivonnaisia, kakkuja, leipiä tai vaikkapa jäädykkeitä. Muotti on tilavuudeltaan noin 1l ja soveltuu erityisen hyvin kakkupohjien leipomiseen. Muotissa on riittävästi korkeutta, jotta sen voi halkaista ja tehdä täytekakun.
Huomioi että paistoaika on silikonimuoteissa usein lyhyempi. Muotin materiaali on pehmeää ja taipuisaa silikonia, joten kakut kannattaa paistaa muotti pellin päälle asetettuna ja jättää reilusti taikinalle tilaa nousta.


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]