< muut Keksimuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Katit-keksimuotti 2 kpl


4,50€
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Katit –keksimuotti koostuu kahdesta hauskasta keksimuotista, jolla voit leipoa mm. keksejä, pieniä piiraita, ohuita leipäsiä tai hyödyntää muottia koristeiden valmistukseen.
Kaunis koriste hedelmäsalaattiin syntyy lähes kypsästä hunaja- tai cantalope melonista, kun leikkaat melonista ohuen viipaleen, josta painat muotilla koristeet. Tällä muotilla on innostavaa leipoa myös lasten kanssa.
Muotti on kaksiosainen: reunamuotin sisällä on leimasimen kaltainen kuviointimuotti, jolla etenkin lasten on helppo painaa kekseihin hahmojen kuviot.
Muotti on muovia ja sen voi turvallisesti pestä pesukoneessa.
KPL:Huomioitavaa tuotteesta Katit-keksimuotti 2 kpl


MITAT: pituus 5-6cm, leveys n. 6cm ja paksuus 2,2cm.Vinkki:
Valmiista kekseistä saat persoonalliset koristelemalla ne itse mm. sokerikuorrutteella, nonparelleilla, suklaalla.
Myös candy meltsejä sulattamalla saa syötävää ”maalia”, jolla lapsikin pystyy maalaamaan keksit sivellintä apuna käyttäen.Pikkuleipuri suosittelee:
Pikku voitaikinapiiraat:
Kauli voitaikina haluamasi paksuiseksi (mitä ohuempi taikina, sitä paremmin muotin kuviointi erottuu).
Ota reunamuotilla ensin piiraiden pohjapalat ja sen jälkeen käytä koko muottia kansipalojen tekoon, johon hahmon tarkempi kuviointi tulee näkyviin.
Nostele pohjapaloille pieni keko esim. jauhelihaa, tonnikalaa, juustoa, nosta kansipala päälle ja painele sormenpäillä piiras kiinni.
Voitele kananmunalla ja paista 225c muutama minuutti, kunnes piiraat ovat kauniin kullanruskeita päältä.

Copyright © 2021 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]