Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Keksimuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Vihaiset linnut- keksimuotti 4 kpl
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

8,90€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Angry Birds-animaation innoittamana pikkuleipurin vihaiset linnut ovat saapuneet! Vihaiset linnut –keksimuottisetti koostuu neljästä keksimuotista, joilla voit leipoa mm. keksejä, ohuita leipäsiä tai hyödyntää muottia vaikka koristeiden valmistukseen. Kaunis koriste teemakakkuun syntyy kun kaulit sokerimassan ohueksi, leikkaat muotilla siitä lintukuvion johon painat muotilla yksityiskohdat ja maalaat pastaväreillä. Tällä muotilla on innostavaa leipoa myös lasten kanssa. Muotti on kaksiosainen: reunamuotin sisällä on leimasimen kaltainen kuviointimuotti, jolla etenkin lasten on helppo painaa kekseihin hahmojen kuviot. Muotti on muovia ja sen voi turvallisesti pestä pesukoneessa. Myös vieterivarsi on irroitettavissa pesua varten.


Huomioitavaa tuotteesta Vihaiset linnut- keksimuotti 4 kpl


MITAT: pituus n. 5cm, leveys n. 4 - 5,5cm mallista riippuen.Vinkki:
Valmiista kekseistä saat persoonalliset koristelemalla ne itse mm. sokerikuorrutteella, nonparelleilla, suklaalla, maalaamalla pastaväreillä.
Myös candy meltsejä sulattamalla saa syötävää ”maalia”, jolla lapsikin pystyy maalaamaan keksit sivellintä apuna käyttäen.Yksityiskohdat voi halutessaan painaa kevyesti sokerimassan pintaan helpottamaan maalaamista!
Ajan säästämiseksi esim. kakun tai kuppikakkujen koristeisiin voit käyttää valmiiksi värjättyjä massoja ja maalata/ pursottaa vain muutamia yksityiskohtia.


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]