Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

Valmiit setit
Keksimuotit
Koristelumuotit
Kakkumuotit
Yksisarviset ja ponit
Legot ja supersankarit
Tähtien sota ja avaruus
Eläimet
Kukat ja perhoset
Babyshower
Leivontatarvikkeet
Nukkuva vauva pupuasussa - koristemuotti

15,90€ 8,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Ihastuttava uutuus!
Nukkuva vauva pupuasussa on Nukkuva vauva-muotin seuraaja kakunkoristeissa, ja sanoisin että yksityiskohdat ovat vielä entistäkin runsaammat. Pikkutarkoista kuvioista huolimatta koristeen tekeminen on helppoa tällä silikonisella vauvamuotilla, eikä vie paljon aikaa.
Muotilla valmistat kolmiulotteisen (3D) nukkuvan vauvan puettuna neulotun näköiseen pupuasuun, joka pienestä koostaan huolimatta on todella näyttävä koriste kakkuun ristiäisiin tai nimiäisiin. Se on tietenkin myös suloinen koristus vauvakutsujen eli babyshower - juhlien leivoksissa
Huomioithan, että useat koristemassat alkavat helposti sulaa kostean kakun pinnalla, joten asettele koristeet kakun päälle vasta hetkeä ennen tarjoilua.
Nukkuva vauva-muotti

12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Nukkuva vauva –silikonimuotti on yksi suosituimmista kakunkoristeista, eikä ihme, sillä koristeen tekeminen tällä silikonisella vauvamuotilla on todella yksinkertaista eikä vie paljon aikaa.
Muotilla valmistat yhden kolmiulotteisen (3D) nukkuvan vauvan, joka pienestä koostaan huolimatta on todella näyttävä koriste kakkuun ristiäisiin tai nimiäisiin. Se on tietenkin myös suloinen koristus vauvakutsujen eli babyshower - juhlien leivoksissa
Eikä koristeen tekeminen vie kuin muutaman minuutin.
Huomioithan, että useat koristemassat alkavat helposti sulaa kostean kakun pinnalla, joten asettele koristeet kakun päälle vasta hetkeä ennen tarjoilua.
Pikkuauto - koristemuotti

7,90€ 4,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Brum brum!
Pikkuauto kaartaa nyt jokaisen autojen ystävän kakun koristeeksi.
Syötäväksi kelpaava koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.

Lego-muottisetti 2 kpl

24,90€
josta SOS-lapsikylälle 1.20€

Legot ovat valmiina leivontaan!
Lego-muottisetti koostuu kahdesta silikonisesta muotista, legoukko ja legopala muoteista. Legoukkoja on muotissa 8kpl ja legopaloja 10kpl.
Legomuotti on erinomainen syötävien legoherkkujen valmistukseen, jotka ovat takuulla sekä leipurien että vieraiden mieleen. Muotti soveltuu erityisen hyvin makeisten ja kakun koristeiden valmistukseen. Pienten leipureiden kanssa legomakeisten valmistus on todella helppoa; sulatat vain suklaan, kaadat sen muottiin ja annat kovettua jääkaapissa.
Erivärisiä legomakeisia saat sulattamalla candy melts suklaanappeja, joita saa leivonta-alan erikoisliikkeistä monissa eri väreissä.

Supersankarit-muottisetti 3 kpl

15,90€ 7,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.35€

Ne ovat täällä, supersankarimme Batman, Spiderman ja Superman!
Nämä klassikko sankarit hurmaavat leipurin kuin leipurin tarjoamalla näppärän vaihtoehdon mm. koristella kakut ja leivonnaiset itse. Supersankarit eivät jätä pulaan pienimpiäkään leipureita, sillä yksinkertaisimmillaan koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Muotilla valmistat kolme erilaista sankarihahmoa/logoa, jotka ovat näppäriä koristeita vaikkapa kakun koristeluun. Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Robotit ja Monsterit - koristelumuotti

16,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.80€

Robotit ja Monsterit–koristelumuotti on huikeita pieniä yksityiskohtia sisältävä muotti, jolla valmistat upean ilmeen kakkuihin ja leivonnaisiin. Tämän muotin avulla jokainen leipuri pääsee hulluttelemaan ja todella nauttimaan oman kätensä jäljestä.
Muotti sisältää useita erilaisia robotti- ja monsterihahmoja, ruuveja, pultteja, vietereitä...
Muotti soveltuu aivan erityisesti sokeri- ja marsipaanimassalla valmistettaville koristeille, joiden yksityiskohtia voi korostaa kunkin leipurin taitotason mukaan mm. erivärisiä massoja käyttämällä, koristelukynillä, pastavärein, elintarvikemaaleilla ja –suihkeilla.
Yksisarviset - kuviomuottisetti 3 kpl

6,90€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Yksisarvisten taikaa ja lumoa herkutteluun!
Yksisarviset-kuviomuottisetti koostuu kolmesta muotista; sateenkaari, laukkaava ykisarvinen ja yksisarvisen pää.
Muoteilla voit leipoa mm. keksejä, pipareita, ohuita leipäsiä tai hyödyntää muottia koristeiden valmistukseen. Kaunis koriste teemakakkuun syntyy kun kaulit kaulin- tai sokerimassan ohueksi, leikkaat muotilla siitä kuvion ja maalaat pastaväreillä. Jos koriste ei ole vielä täysin kuivunut siihen saa hyvin kiinnittymään strösseleitä ym koristeita: sipaiset haluamiisi kohtiin hieman nestettä ja painelet tai ripottelet strösseliä pintaan.
Yksisarvinen-muotti

7,90€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Kuin kirsikkana kakussa!
Tämä yksisarvinen on leipomuksesi katseenvangitsija, jonka valmistat helposti, koristeen muovaaminen vie vain muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä!
Jos pikkutarkkuus ei ole mieleen, voit käyttää muovailuun valmiiksi värjättyjä massoja ja lisätä pintaan vaikka syötävää glitteriä. Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Sateenkaaret - muotti

12,90€ 6,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.30€

Suloisia ja näyttäviä yksityiskohtia leivontaan kotitekoisesti!
Näillä helppokäyttöisillä muottikuvioilla voit koristella kakut ja leivonnaiset itse. Voit ottaa mukaan pienimmätkin leipurit, sillä yksinkertaisimmillaan koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Muotilla valmistat kolme erilaista sateenkaarikuviota, jotka ovat näppäriä koristeita vaikkapa kakun koristeluun. Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Pieni Yksisarvinen - muotti

6,90€ 4,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Pientä ja kaunista! Tämä yksisarvinen tuo viimeistellyn silauksen leipomuksiisi, korista ne helposti ja näyttävästi.
Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä!
Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Pikkuponit - muotti

9,90€ 4,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Söpöä ja pikkuista! Pikku ponit laukkaavat leipomuksiisi koristaen ne helposti ja näyttävästi. Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalaamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä tai voit painella muottiin valmiiksi värjättyjä massoja ja korostaa yksityiskohtia metallinhohtoisilla elintarvikemaaleilla ja syötävällä glitterillä!
Muotti soveltuu erityisen hyvin kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen, ne voivat seikkailla joukolla myös kakun pinnalla.
Yksisarvisen sarvi ja korvat - muotti

6,90€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Suloisia ja näyttäviä yksityiskohtia leivontaan kotitekoisesti!
Tällä helppokäyttöisellä muottikuviolla voit koristella leivonnaiset itse. Voit ottaa mukaan pienimmätkin leipurit, sillä yksinkertaisimmillaan koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Muotilla valmistat nopeasti yksisarvisen korvat ja sarven, joka ovat täydellinen koriste esimerkiksi kuppikakkuun. Erottuvamman koristeesta saa maalaamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä!
Muotti soveltuu erityisen hyvin kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Perhoset - koristelumuottisetti 2 kpl

4,9€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Luonnon kauneutta leipomuksiisi! Ihastuttavat perhoset ovat monipuolisia koristelumuotteja. Niillä voit valmistaa näyttävät koristeet esimerkiksi sokerimassasta kakun päälle tai käyttää muotoa keksien valmitukseen. Erottuvamman koristeesta saa maalaamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä tai voit painella muottiin valmiiksi värjättyjä massoja ja korostaa yksityiskohtia metallinhohtoisilla elintarvikemaaleilla ja syötävällä glitterillä! Tämän muotin kanssa toimii parhaiten kaulinmassa, mutta voit käyttää myös sokeri- tai marsipaanimassaa sekä keksejä tehdessä Shortbread-tyyppistä keksitaikinaa jottei kuvio leviä liikaa paistettaessa.
Moottoripyörä - muotti

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Vauhtihirmun juhlat tulossa? Runsain ykistyiskohdin varustettu Moottoripyörä-muotti on loistava lisä kakkuun. Hieman sorminäppäryyttä ja koriste on valmis.
Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä tai voit painella muottiin valmiiksi värjättyjä massoja ja korostaa yksityiskohtia vaikka metallinhohtoisilla elintarvikemaaleilla! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun koristeiden valmistukseen.
Pääsiäismunat- muotti

12,90€ 4,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Pääsiäismunat-muotti sisältää kolmea erilaista koristeltua muotoa.
Muotilla voit leipoa ja koristella sekä kylmiä että lämpimiä makeisia ja koristeita. Muotti soveltuu myös saippuan ja muiden ei-syötävien massojen valmistukseen.
Tämä silikonimuotti on kestävää ja ohutta materiaalia, jossa esimerkiksi valmistat herkulliset konvehdit tai pääsiäiskakun sokeriset koristeet.


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]