Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

< muut Koristelumuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Moottoripyörä - muotti
Ei varastossa, toimitusaika 3-4 viikkoa.

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Vauhtihirmun juhlat tulossa? Runsain ykistyiskohdin varustettu Moottoripyörä-muotti on loistava lisä kakkuun. Hieman sorminäppäryyttä ja koriste on valmis.
Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä tai voit painella muottiin valmiiksi värjättyjä massoja ja korostaa yksityiskohtia vaikka metallinhohtoisilla elintarvikemaaleilla! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun koristeiden valmistukseen.
KPL:


Huomioitavaa tuotteesta Moottoripyörä - muotti


MITAT:
kuvio: pituus 9cm, leveys 6cm,
muotti: pituus 10cm, leveys 6,5 cm


Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Silikonimuotin kanssa voi käyttää useita eri koristemassoja muun muassa marsipaani- ja sokerimassoja tai vaikkapa suklaata.Valmistaessasi koristeita marsipaani- tai sokerimassalla, muista jauhottaa muotti hyvin tomusokerilla tai perunajauhoilla, mikä auttaa kuivuneen koristeen irrotuksessa. Voit myös pitää muottia pakastimessa muutamia minuutteja, jolloin koristemassa hieman jäätyy, irrottaa koristeen ja kuivattaa sen folion tai leivinpaperin päällä.Koristeet voi myös maalata ja koristaa heti ja säilyttää ilmatiiviisti jos haluat että ne pysyvät hieman pehmeämpinä (korkeintaan seuraavaan päivään).
Kuviosta tulee suoraan siisti ja käyttövalmis jos painelet massan muottiin huolellisesti muodon reunojen mukaisesti. Voit myös käyttää isompaa määrää massaa niin että kuvio peittyy reilusti ja trimmata ylimääräiset veitsellä tai jättää ylimääräisen massan muodon taustaksi.Tämä silikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+210c). Elintarviketasoinen silikoni on myrkytön, hajuton ja mauton, luontaisesti antibakteerinen.
Tämän muotin sertifikaatit: CE / EU , SGS
Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]