Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

< muut Koristelumuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Nukkuva vauva pupuasussa - koristemuotti


15,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.75€

Ihastuttava uutuus!
Nukkuva vauva pupuasussa on Nukkuva vauva-muotin seuraaja kakunkoristeissa, ja sanoisin että yksityiskohdat ovat vielä entistäkin runsaammat. Pikkutarkoista kuvioista huolimatta koristeen tekeminen on helppoa tällä silikonisella vauvamuotilla, eikä vie paljon aikaa.
Muotilla valmistat kolmiulotteisen (3D) nukkuvan vauvan puettuna neulotun näköiseen pupuasuun, joka pienestä koostaan huolimatta on todella näyttävä koriste kakkuun ristiäisiin tai nimiäisiin. Se on tietenkin myös suloinen koristus vauvakutsujen eli babyshower - juhlien leivoksissa
Huomioithan, että useat koristemassat alkavat helposti sulaa kostean kakun pinnalla, joten asettele koristeet kakun päälle vasta hetkeä ennen tarjoilua.
KPL:


Huomioitavaa tuotteesta Nukkuva vauva pupuasussa - koristemuotti


MITAT: Valmiin koristeen pituus n.6cm, leveys 3,5cm ja paksuus 3,5 cm.


Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Silikonimuotin kanssa voi käyttää useita eri koristemassoja muun muassa marsipaani- ja sokerimassoja tai vaikkapa suklaata. Valmistaessasi koristeita marsipaani- tai sokerimassalla, muista jauhottaa muotti hyvin tomusokerilla tai perunajauhoilla, mikä auttaa kuivuneen koristeen irrotuksessa. On suositeltavaa pitää muottia pakastimessa n 5-10 minuuttia, jolloin koristemassa hieman jäätyy, irrottaa koristeen ja kuivattaa sen tarttumattoman alustan päällä.Koriste irtoaa muotista kun lähdet kääntäämään muottia reunoista ulospäin, ja vaikka saattaa tuntua että koriste hajoaa, se pullahtaa lopulta ulos aikalailla itsestään. Pupun korvia saattaa joutua hieman asettelemaan ja lisämään tukea etteivät ne ala kuivuessaan roikkua liikaa alaspäin. Koristetta on helppo myös siistiä sormilla tai työkaluilla kun se on juuri kumottu ja vielä pehmeä. Jos haluat koristeen olevan pehmeä vielä tarjoiluhetkellä, valmista se aikaisintaan edellisenä päivänä ja säilytä ilmatiiviisti.Tämä elintarviketasoinen silikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+230c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton sekä luontaisesti antibakteerinen.

Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]