Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

< muut Koristelumuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Pääsiäismunat- muotti


12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Pääsiäismunat-muotti sisältää kolmea erilaista koristeltua muotoa.
Muotilla voit leipoa ja koristella sekä kylmiä että lämpimiä makeisia ja koristeita. Muotti soveltuu myös saippuan ja muiden ei-syötävien massojen valmistukseen.
Tämä silikonimuotti on kestävää ja ohutta materiaalia, jossa esimerkiksi valmistat herkulliset konvehdit tai pääsiäiskakun sokeriset koristeet.
KPL:


Huomioitavaa tuotteesta Pääsiäismunat- muotti


MITAT:pituus 20cm, leveys 10cm ja paksuus 1,5cm.

Vinkki:
Symmetrisen muodon ansiosta munista voi askarella kolmiulotteisempia kiinnittämällä puolikkaat vastakkain vaikka sulalla suklaalla!

Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-60c) sekä uunissa leipomisen (+240c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä.Suklaakonvehtien ja karkkien koristelussa on vain mielikuvitus rajana! Sekoita suklaan joukkoon vaikka strösseleitä, maalaa tai väritä suklaata tai karkkimassaa kimaltavilla tai värikkäillä elintarvikemaaleilla, nosta yksityiskohdat esiin erivärisillä candy melts-suklailla tms.
Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]