Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

< muut Koristelumuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Pikkuauto - koristemuotti


7,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.35€

Brum brum!
Pikkuauto kaartaa nyt jokaisen autojen ystävän kakun koristeeksi.
Syötäväksi kelpaava koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.

KPL:


Huomioitavaa tuotteesta Pikkuauto - koristemuotti


MITAT: Valmiin pikkuauton pituus 7,2cm, leveys 3,0cm ja paksuus 2,2 cm.
MUOTTI: 8,5cm x 5,4cm x 2,8cm.


Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Silikonimuotin kanssa voi käyttää useita eri koristemassoja muun muassa marsipaani- ja sokerimassoja tai vaikkapa suklaata. Valmistaessasi koristeita marsipaani- tai sokerimassalla, muista jauhottaa muotti hyvin tomusokerilla tai perunajauhoilla, mikä auttaa kuivuneen koristeen irrotuksessa. On suositeltavaa pitää muottia pakastimessa n 5 minuuttia, jolloin koristemassa hieman jäätyy, irrottaa koristeen ja kuivattaa sen tarttumattoman alustan päällä.Jos haluat renkaiden muodon selkeämmin näkyviin ja käytät muotoutuvaa massaa, muotoile pohjaa hieman kohoavaksi renkaiden kohdalta ja madalla muita reunoja. Koristetta on helppo myös siistiä sormilla tai työkaluilla kun se on juuri kumottu ja vielä pehmeä. Jos haluat koristeen olevan pehmeä vielä tarjoiluhetkellä, valmista se aikaisintaan edellisenä päivänä ja säilytä ilmatiiviisti.Tässä versiossa koriste on juuri kumottu ja muotti on täytetty ihan reunoja myöten:Tämä silikonimuotti kestää pakastamista (-60c) sekä uunissa leipomisen (+350c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, luontaisesti antibakteerinen sekä sillä on FDA:n ja LFGB:n sertifikaatti.

Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]