Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Koristelumuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Supersankarit-muottisetti 3 kpl
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

15,90€ 7,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.35€

Ne ovat täällä, supersankarimme Batman, Spiderman ja Superman!
Nämä klassikko sankarit hurmaavat leipurin kuin leipurin tarjoamalla näppärän vaihtoehdon mm. koristella kakut ja leivonnaiset itse. Supersankarit eivät jätä pulaan pienimpiäkään leipureita, sillä yksinkertaisimmillaan koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Muotilla valmistat kolme erilaista sankarihahmoa/logoa, jotka ovat näppäriä koristeita vaikkapa kakun koristeluun. Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.


Huomioitavaa tuotteesta Supersankarit-muottisetti 3 kpl


MITAT:
Spiderman: pituus 7,2cm, leveys 6,1cm ja paksuus 1,4 cm
Batman: pituus 7,2cm, leveys 6,2cm ja paksuus 1,1cm
Superman: pituus 6,3cm, leveys 8,2cm ja paksuus 1,2cm


Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Silikonimuotin kanssa voi käyttää useita eri koristemassoja muun muassa marsipaani- ja sokerimassoja tai vaikkapa suklaata. Valmistaessasi koristeita marsipaani- tai sokerimassalla, muista jauhottaa muotti hyvin tomusokerilla tai perunajauhoilla, mikä auttaa kuivuneen koristeen irrotuksessa. Voit myös pitää muottia pakastimessa muutamia minuutteja, jolloin koristemassa hieman jäätyy, irrottaa koristeen ja kuivattaa sen folion päällä.

Tämä silikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+210c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, luontaisesti antibakteerinen sekä sillä on FDA:n ja LFGB:n sertifikaatti.

Pastaväreillä maalatut supersankaritCopyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]