Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

< muut Koristelumuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Yksisarvinen-muotti


7,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.35€

Kuin kirsikkana kakussa!
Tämä yksisarvinen on leipomuksesi katseenvangitsija, jonka valmistat helposti, koristeen muovaaminen vie vain muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä!
Jos pikkutarkkuus ei ole mieleen, voit käyttää muovailuun valmiiksi värjättyjä massoja ja lisätä pintaan vaikka syötävää glitteriä. Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
KPL:


Huomioitavaa tuotteesta Yksisarvinen-muotti


MITAT:
kuvio: 5,5cm x 8cm,
muotti: pituus 10cm, leveys 6,5cm


Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Silikonimuotin kanssa voi käyttää useita eri koristemassoja muun muassa marsipaani- ja sokerimassoja tai vaikkapa suklaata.Valmistaessasi koristeita marsipaani- tai sokerimassalla, muista jauhottaa muotti hyvin tomusokerilla tai perunajauhoilla, mikä auttaa kuivuneen koristeen irrotuksessa. Voit myös pitää muottia pakastimessa muutamia minuutteja, jolloin koristemassa hieman jäätyy, irrottaa koristeen ja kuivattaa sen folion tai leivinpaperin päällä. Koristeet voi myös maalata ja koristaa heti ja säilyttää ilmatiiviisti jos haluat että ne pysyvät hieman pehmeämpinä (korkeintaan seuraavaan päivään).
Kuviosta tulee suoraan siisti ja käyttövalmis jos painelet massan muottiin huolellisesti muodon reunojen mukaisesti. Voit myös käyttää isompaa määrää massaa niin että kuvio peittyy reilusti ja trimmata ylimääräiset veitsellä tai jättää ylimääräisen massan muodon taustaksi.Elintarviketasoinen silikoni on myrkytön, hajuton ja mauton, luontaisesti antibakteerinen.
Tämän muotin sertifikaatit: CE / EU , FDA


Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]