Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Kukat ja perhoset
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Perhoset - koristelumuottisetti 2 kpl
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

4,9€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Luonnon kauneutta leipomuksiisi! Ihastuttavat perhoset ovat monipuolisia koristelumuotteja. Niillä voit valmistaa näyttävät koristeet esimerkiksi sokerimassasta kakun päälle tai käyttää muotoa keksien valmitukseen. Erottuvamman koristeesta saa maalaamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä tai voit painella muottiin valmiiksi värjättyjä massoja ja korostaa yksityiskohtia metallinhohtoisilla elintarvikemaaleilla ja syötävällä glitterillä! Tämän muotin kanssa toimii parhaiten kaulinmassa, mutta voit käyttää myös sokeri- tai marsipaanimassaa sekä keksejä tehdessä Shortbread-tyyppistä keksitaikinaa jottei kuvio leviä liikaa paistettaessa.


Huomioitavaa tuotteesta Perhoset - koristelumuottisetti 2 kpl


MITAT:
isompi: pituus 9,5cm, leveys 9cm,
pienempi: pituus 6,5cm, leveys 6cm
Kuvion irtoamista muotista voi auttaa veitsen kärjellä, ja mahdolliset epätasaisuudet reunoilla saa helposti siistittyä sormilla pehmeästi painellen kun koriste on vielä pehmeä.
Perhoset-muotti pääsee oikeuksiinsa kun sen yksityiskohtia korostaa väreillä ja kimalteilla. Mallikoristeet on väräjätty siveltimellä riittoisia pastavärejä käyttäen, joilla voi myös sävyttää sokerimassaa.Muotti on elintarvikelaatuista muovia ja sillä on CE / EU sertifikaatti.


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]