Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

Koristelukynä

4,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Koristelukynä on mainio apuväline kakkujen, keksien ja leivonnaisten koristeluun. Kynää on myös lasten helppo käyttää. Ennen käyttöä kynässä oleva mäntä vedetään ulos, kynä täytetään halutulla koristemassa ja kiinnitetään mäntä takaisin. Koristelun aikana mäntää painetaan hitaasti alas, jolloin koristemassan määrää pystyy itse säätelemään.
Koristemassaksi soveltuvat esimerkiksi sulatettu suklaa, kermavaahto tai sokerikuorrute. Kynä on helppo pitää puhtaana ja sen osat voi pestä tiskikoneessa.
Koristelupursotin

9,50€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Koristepursotin on mainio apuväline kakkujen, keksien ja leivonnaisten koristeluun. Tätä pursotinta on myös lasten helppo käyttää. Settiin kuuluu 2 pyöreää pursotuspäätä ja muutama pursotuspussi. Pursotin pää asettuu tukevasti pussin suulle kieritettävällä muovikiristimellä. Koristelun aikana kahvaa painetaan hitaasti alas, jolloin koristemassapussi päästää massaa ulos harkitusti herkälläkin painalluksella.
Koristemassaksi soveltuvat monenlaiset kreemit, vaahdot ja kuorotteet. Jos haluat vuorotella erivärisillä massoilla voi pussin helposti pujottaa kahvaosasta ja vaihtaa toisen tilalle.


Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]