Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

Valmiit setit
Keksimuotit
Koristelumuotit
Kakkumuotit
Yksisarviset ja ponit
Legot ja supersankarit
Tähtien sota ja avaruus
Eläimet
Kukat ja perhoset
Babyshower
Leivontatarvikkeet
Tähtien sota: Han Solo-muotti

8,90€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Han Solo–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu yhdestä isosta ja kuudesta pienestä ja hyvin ohuesta Han Solo-muotista. Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin makeisten, keksien ja koristeiden leivontaan.
Ohuet Han Solo-suklaat ihastuttavat erityisesti aikuisten juhlissa ja ne voi valmistaa esim. raakasuklaasta ja maustaa vaikkapa chilillä, inkiväärillä tai sitruunankuorella.
Muotin pienimmät Han Solot ovat hyvin ohuita, joten huomioithan tämän käsittelyssä.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Tähtien sota: Darth Vader-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

EI TÄLLÄ HETKELLÄ MYYNNISSÄ!
Darth Vader–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu kuudesta pienemmästä Darth Vader kypärä-muotista.
Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin pienten suupalojen ja makeisten leivontaan. Paistoitpa muoteissa coctail-lihapullia aikuisten juhliin tai Darth Vader-tikkunekkuja lastenjuhliin, herkut ovat takuulla juhlien puhutuin aihe.
Näyttävät tummasuklaa kakunkoristeet syntyvät myös hetkessä tällä muotilla.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Tähtien sota: R2D2-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

R2D2–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu yhdestä isosta ja neljästä pienemmästä R2D2 robotti-muotista.
Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin makeisten, keksien ja koristeiden leivontaan. R2D2 keksit ja suklaat ihastuttavat varmasti, sekä aikuisten että lasten juhlissa. Muotin pienimmät robotit ovat hyvin ohuita, joten huomioithan tämän myös paisto-ajoissa.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Tähtien sota: Stormtrooper-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Stormtrooper–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu kuudesta pienemmästä Stormtrooper kypärä-muotista.
Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin pienten suupalojen ja makeisten leivontaan. Paistoitpa muoteissa coctail-lihapullia aikuisten juhliin tai Stormtrooper–tikkunekkuja lastenjuhliin, herkut ovat takuulla juhlien puhutuin aihe.
Näyttävät valkosuklaa kakunkoristeet syntyvät myös hetkessä tällä muotilla.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle
Tähtien sota: Death Star-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Death Star –muotti on silikonista valmistettu muotti, joka on Tähtien sota muottisarjan erikoismuotti ja todellinen keräilijän aarre. Muotti koostuu kahdesta osasta, kannesta ja pohjasta.
Death Starin eli Kuoleman tähden pienimmätkin yksityiskohdat on kirjailtu muotin sisäosaan. Muotin ideana on valuttaa neste/taikina koottuun muottiin muotin päällä olevasta reiästä. Paistamisen tai jäädyttämisen jälkeen, valmis leivonnainen irrotetaan muotista avaamalla ja irrottamalla muotit varovasti irti toisistaan. Suosittelemme testaamaan muottia ensin esim. jääpalaa valmistamalla. Huom! Täyteen muottiin mahtuu yllättävän paljon nestettä, joten varaa jäädyttämiseen aikaa.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Robotit ja Monsterit - koristelumuotti

16,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.80€

Robotit ja Monsterit–koristelumuotti on huikeita pieniä yksityiskohtia sisältävä muotti, jolla valmistat upean ilmeen kakkuihin ja leivonnaisiin. Tämän muotin avulla jokainen leipuri pääsee hulluttelemaan ja todella nauttimaan oman kätensä jäljestä.
Muotti sisältää useita erilaisia robotti- ja monsterihahmoja, ruuveja, pultteja, vietereitä...
Muotti soveltuu aivan erityisesti sokeri- ja marsipaanimassalla valmistettaville koristeille, joiden yksityiskohtia voi korostaa kunkin leipurin taitotason mukaan mm. erivärisiä massoja käyttämällä, koristelukynillä, pastavärein, elintarvikemaaleilla ja –suihkeilla.
Avaruus-paperivuoka ja tikku 6 kpl

4,00€ 2,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.10€

Avaruus-paperivuuilla koristelet ja tarjoilet vaivattomasti muffinit, cupcaket, pullat, sämpylät, briossit ja tuulihatut. Paperivuuan kanssa tulee pieni ja hauska koristetikku, jolla viimeistelet leivonnaisesi ulkonäön. Koristetikkujen päässä on neljä erilaista avaruushahmoa. Koristetikkuja voi käyttää myös erillään vuuista esim. coctailtikkujen tapaan.
Settiin kuuluu yhteensä 6 paperivuokaa ja kuusi koristetikkua. Raikkaan väriset ja hauskat avaruus- paperivuuat sopivat erityisen hyvin esimerkiksi teemajuhliin tai syntymäpäiville.
Paperivuuan materiaali on kestävää kartonkia, jonka voi halutessaan käyttää myös uudelleen. Paperivuuat ja kruunukoristeet ovat kiireisen leipurin pelastus, koska ne on nopea taittaa vuuaksi ja käytön jälkeen ne voi hävittää tavallisen kartonkikeräysjätteen mukana.


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]