Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Yksisarviset ja ponit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Pieni Yksisarvinen - muotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

6,90€ 4,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Pientä ja kaunista! Tämä yksisarvinen tuo viimeistellyn silauksen leipomuksiisi, korista ne helposti ja näyttävästi.
Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä!
Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.


Huomioitavaa tuotteesta Pieni Yksisarvinen - muotti


MITAT:
kuvio: n. 3 x 3cm,
muotti: halkaisija 4,5cm


Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Silikonimuotin kanssa voi käyttää useita eri koristemassoja muun muassa marsipaani- ja sokerimassoja tai vaikkapa suklaata.Valmistaessasi koristeita marsipaani- tai sokerimassalla, muista jauhottaa muotti hyvin tomusokerilla tai perunajauhoilla, mikä auttaa kuivuneen koristeen irrotuksessa. Voit myös pitää muottia pakastimessa muutamia minuutteja, jolloin koristemassa hieman jäätyy, irrottaa koristeen ja kuivattaa sen folion tai leivinpaperin päällä.Koristeet voi myös maalata ja koristaa heti ja säilyttää ilmatiiviisti jos haluat että ne pysyvät hieman pehmeämpinä (korkeintaan seuraavaan päivään).
Kuviosta tulee suoraan siisti ja käyttövalmis jos painelet massan muottiin huolellisesti muodon reunojen mukaisesti. Voit myös käyttää isompaa määrää massaa niin että kuvio peittyy reilusti ja trimmata ylimääräiset veitsellä tai jättää ylimääräisen massan muodon taustaksi.Tämä silikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+230c). Elintarviketasoinen silikoni on myrkytön, hajuton ja mauton, luontaisesti antibakteerinen.
Tämän muotin sertifikaatit: CE / EU , SGS


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]