Kirjekokoiset tilaukset (Posti): 2 arkipäivää, paketit: 1-3 arkipäivää

< muut Yksisarviset ja ponit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Ruusuponi - muotti


7,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.35€

Ruusuponi on suloinen katseenvangitsija heppojen ystävän kakkuun! Reilun kokoisella muotilla voit myös valmistaa koristeellisia saippuoita tai muita koristeita kovettuvilla massoilla.
KPL:


Huomioitavaa tuotteesta Ruusuponi - muotti


MITAT:
kuvio: n. 8 x 6,5 x 3cm
muotti: pituus n.10cm, leveys n.8cm, paksuus n 3,5cm


Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Silikonimuotin kanssa voi käyttää useita eri koristemassoja muun muassa marsipaani- ja sokerimassoja tai vaikkapa suklaata.Valmistaessasi koristeita marsipaani- tai sokerimassalla, muista jauhottaa muotti hyvin tomusokerilla tai perunajauhoilla, mikä auttaa kuivuneen koristeen irrotuksessa. Voit myös pitää muottia pakastimessa muutamia minuutteja, jolloin koristemassa hieman jäätyy, irrottaa koristeen ja kuivattaa sen folion tai leivinpaperin päällä.Koristeet voi myös maalata ja koristaa heti ja säilyttää ilmatiiviisti jos haluat että ne pysyvät hieman pehmeämpinä (korkeintaan seuraavaan päivään).
Kuviosta tulee suoraan siisti ja käyttövalmis jos painelet massan muottiin huolellisesti muodon reunojen mukaisesti. Voit myös käyttää isompaa määrää massaa niin että kuvio peittyy reilusti ja trimmata ylimääräiset veitsellä tai jättää ylimääräisen massan muodon taustaksi.Elintarviketasoinen silikoni on myrkytön, hajuton ja mauton, luontaisesti antibakteerinen.Copyright © 2022 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]