TOIMITUSEHDOT
päivitetty 5.10.2021


YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Pikkuleipuri.fi on verkkokauppa, jossa tuotteiden myyjänä on Kamasaksa Oy, (y-tunnus 2471495-6). Kaikki Pikkuleipuri-sivuilla olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

1. TILAUS

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta, jonka jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen antamaansa sähköpostiin. Jos tilausvahvistus jää tulematta, vika voi olla roskapostisuodattimissa, tai että sähköpostisi on täynnä. Tarkistathan sähköpostisi roskapostit ja roskakorin, ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun.
Toistaiseksi emme pysty lähettämään automaattisia vahvistuksia hotmail.com-sähköpostiosoitteisiin. Kaikki asiakkaat tulevat kuitenkin saamaan vahvistusviestin joka sisältää kuitin ostoksesta kun tilaus on käsitelty.

2. TUOTTEIDEN TOIMITUS

Toimitamme tuotteita toistaiseksi ainoastaan Suomeen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Jos tilauksessa tai sen toimituksessa ilmenee ongelmia, ilmoitetaan asiakkaalle tästä ensisijaisesti sähköpostitse.

3. MAKSUTAPA JA TOIMITUSKULUT

Tuotteet ja niiden posti- ja toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Pikkuleipurin ja Kamasaksa Oy:n maksuliikennettä hoitaa Paytrail Oyj. Maksuvaihtoehtoina ovat verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Oma Säästöpankki, Danske Bank, S-pankki, POP, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken), Jousto-, Walley-laskut tai osamaksut sekä OP Lasku, Tilisiirto/viitemaksu sekä Mobiilimaksutavat: Pivo ja MobilePay.
Maksut suoritetaan Paytrail Oyj:n hallinnoimalle tilille, josta se siirtyy meille. Käyttäessäsi muuta maksutapaa kuin verkkopankkia, hyväksyt samalla maksun tarjoavan palveluehdot, jotka löytyvät palveluntarjoajien verkkosivuilta. Mikäli ostaja sopii laskutuksesta suoraan kauppiaan kanssa, pätee tilaukseen samat toimitus- ja peruutusehdot kuin verkkokaupassakin, ellei toisin ole sovittu.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä,
pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Paytrail Oyj:n tai muihin palveluntarjoajiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut:

OP Osta laskulla
www.op.fi
OP Yrityspankki Oyj
Gebhardinaukio 1
00510 Helsinki
kuluttajarahoitus@op.fi

www.jousto.com
Aurajoki Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A, PL 710
20100 Turku
asiakaspalvelu@jousto.com

www.walley.fi
Walley-lasku / Collector Credit AB 
Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki 
PL 79, FI-00101 Helsinki
hello@walley.fi


Verkkomaksut:

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


Posti- ja toimituskulut veloitamme kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.
Hinnat näet kassalla ennen tilauksen hyväksymistä.  

4. TOIMITUSAIKA

Tilaukset lähetetään 2-3 arkipäivän kuluessa tilauksen maksamisesta. Otathan huomioon, että Postilla voi olla jakelussa viiveitä ym. myyjästä riippumattomia viivästyksiä, joten tilaathan tuotteet ajoissa! Poikkeavista toimitusajoista olemme suoraan yhteydessä asiakkaaseen tai tiedotamme poikkeusajoista nettisivuillamme.

5. PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa toimituksesta. Jos haluat palauttaa tuotteen, olethan yhteydessä ensin sähköpostilla meihin info@pikkuleipuri.fi. Saatuasi asiakaspalvelustamme vahvistuksen palautusoikeudestasi, voit postittaa tuotteen yhteystietojesi kera meille. Säästä aina Itellan asiakaspalautuskuitti kunnes olet saanut rahasi takaisin. Palautuskuitin koodin avulla jäljitämme paketin nopeasti. Palautus tehdään ilmoittamallesi tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen noin 2 viikon kuluessa palautuksesta. Hyvitämme tuotteen/tuotteiden koko hinnan ilman alkuperäisiä ja palautuksesta aiheutuneita postikuluja. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Alennus tuotteilla emme anna vaihto- tai palautusoikeutta. Palautusoikeus ei ole voimassa yritysmyynnissä.

6. VIALLINEN TUOTE

Mikäli ostamasi tuote on väärä tai viallinen, olethan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme info@pikkuleipuri.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta tulee tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on virheellinen, Pikkuleipurilla on aina ensisijaisesti oikeus korvata tuote virheettömällä tuotteella.